Security release Joomla! 2.5.16

joomlacolorGisteren heeft het Joomla! project een security release uitgebracht in de 2.5 versie. Het gaat om Joomla! 2.5.16. Omdat in de nieuwe release 3 veiligheidsproblemen zijn verholpen, raden wij Joomla 2.5. gebruikers met klem aan hun Joomla-installatie zo spoedig mogelijk te updaten. 

Statistieken voor Joomla! 2.5.16

Joomla 2.5.16 bevat 3 verholpen veiligheidsprobleem en 32 overige bug fixes.

Verholpen veiligheidsproblemen:

De specifieke bug fixes zijn terug te vinden in de release notes van Joomla! 2.5.16.

Zorg voor een veilige site, upgrade!

Omdat dit een security release is, raden we onze klanten sterk aan direct te upgraden!

Het updaten van uw site naar de nieuwste release kunt u doen via de backend van uw Joomla site. Ga daarvoor naar Componenten -> Joomla! Update. In dit scherm ziet u welke versie op dit moment geïnstalleerd is en welke nieuwste versie er klaar staat. Klik op “Installeer de update” en de Joomla site zal automatisch worden bijgewerkt. Kijk voor volledige update-instructies op de documentatie site van Joomla!.

Wij adviseren altijd om voor het updaten even de Joomla! 2.5.16 FAQ door te nemen zodat u op de hoogte bent van de laatste informatie van Joomla-gebruikers rond deze release. Zorg er ook voor dat u altijd over een back-up van uw website beschikt, voordat u de update gaat uitvoeren. Bij Byte worden er automatisch back-ups gemaakt van uw website, dus deze stap hoeft u niet handmatig uit te voeren.

Nederlandse vertaling

Op de website van de Joomla Community is de Nederlandse vertaling te downloaden van Joomla! 2.5.16. Het pakket bevat de Nederlandse taalbestanden voor de website (frontend en backend), voor de TinyMCE tekstverwerker en Nederlandse voorbeelddata die tijdens het installeren optioneel geïnstalleerd kan worden.

 

[widget id=”magereport_widget-4″ /]