Taart van Byte voor vrijwilligers voor Make a Wish Nederland

Heerlijke Byte-blauwe taart voor Make a Wish

De feestdagen liggen allang achter ons en 2014 is alweer een maand oud… Het lijkt even geleden, maar weet je nog dat we in december de winnaar van #ByteWish bekend maakten?

In aanloop naar de feestdagen deden we een oproep om jouw hartewens via Twitter met #ByteWish aan ons door te geven. De mooiste wens kwam van Succes Generation, zij wensten namelijk dat wij alle vrijwilligers van Make a Wish Nederland zouden trakteren.

En dat hebben we gedaan!

Taart!

Vrijwilligers Make a Wish genieten van de taart van Byte

Iedereen wordt blij van taart!

Op 9 januari kwamen alle vrijwilligers van Make a Wish bij elkaar voor de jaarlijkse vrijwilligersdag. De club vrijwilligers van de stichting doen geweldig werk door kinderen met een levensbedreigende ziekte een dag in het zonnetje te zetten. De dames en heren wisten dan ook niet wat ze overkwamen dat zij nu een keer in het zonnetje werden gezet! Het was voor hen een complete verrassing toen de taart naar binnen werd gebracht. Zoals je op de foto kunt zien, hebben we iedereen erg blij gemaakt met de zoete heerlijkheid. Nou dat was precies de bedoeling, want bij Byte weten we als geen ander hoe blij je wordt van taart 😉 Heel graag gedaan!

 

 

Ben je, net als wij, ook onder de indruk van het werk dat de vrijwilligers van Make a Wish doen? Word dan donateur

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post