Byte_emerce_100_nr1

W0000t!! Byte is zojuist verkozen tot de nummer 1 binnen de categorie Hosting Shared & Managed in Nederland door de Emerce 100. Elk jaar brengt Emerce 100 een lijst uit waarin de imago’s van e-commerce bedrijven met elkaar worden vergeleken. Vandaag werd bekend gemaakt dat Byte beloond is met 5,5 sterren en daarmee op de gedeelde nummer 1 staat van beste hostingproviders van Nederland. Een plaats waar we apetrots op zijn!

In opdracht van Emerce voerde het onderzoeksbureau Motivaction een kwantitatief imago-onderzoek uit waar bedrijven werden beoordeeld op hun betrouwbaarheid, waar voor je geld, flexibiliteit en kennisniveau. Dit jaar werden er 632 bedrijven vergeleken die gespecialiseerd zijn in in online marketing, ICT en e-business. Bedrijven worden aan de hand van een 7-puntsschaal een aantal sterren toegewezen, met een maximum van zeven sterren. Byte heeft dit jaar 5,5 sterren gekregen, Dit brengt ons naar de (gedeelde) eerste plek in de categorie Hosting shared & Managed.

Bekijk de hele lijst van best beoordeelde bedrijven in alle categorieën. 

De kracht van ons hostingplatform.

We zijn enorm trots op deze positie en willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen in het behalen hiervan. Het is ons doel om vooruitstrevende hostingtechnieken (sinds kort specifiek voor Magento webshops) te leveren en deze voortdurend te verbeteren. Iedere week rollen we weer verbeteringen uit en zo past ons platform zich razendsnel aan aan nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor zijn we een van de meest innovatieve spelers op dit terrein en kunnen we prachtige resultaten behalen voor onze klanten.

Opvallend goede support, daar streven we naar.

Maar niet alleen dat, ook het leveren van opvallend goede support staat bij ons heel hoog in het vaandel. Geen ingewikkelde keuzemenu’s, en geen ingewikkelde technische taal. Onze klanten krijgen direct een slimme supportmedewerker aan de lijn die hen adequaat en in normale mensentaal uit de brand helpt. We durven wel te zeggen dat ook dat heeft bijgedragen aan onze nummer 1 positie in deze lijst. En daar zijn we echt heel trots op!

Ilka Timofei, directeur van Byte: “Iedere dag is ons team bezig om ons platform, onze performance en onze support verder te verbeteren. Het merendeel van de Magento shops in Nederland heeft al voor Byte gekozen en het is super gaaf om dit compliment nu van hen terug te krijgen. Dit stimuleert ons enorm om te blijven investeren in onze klanten en partners en om het leven van Magento developers makkelijker te blijven maken.”

We feliciteren ook onze partners!

Ook veel van onze partners hebben een mooie plek in de lijst gekregen. We feliciteren Jelba,
E-sites, Adwise, Redkiwi, ISAAC, MediaCT, WeProvide, ShopWorks, Guapa, Experius, ISM eCompany, Abovo Media en Active Ants met deze mooie prestatie en waardering!

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post