Social Media Event 2010

Social Media Event 2010

De blog van onze klant Stan Lenssen, SayEbusiness, is genomineerd voor de Dutch Small Business Blog 2010 award. Op het Social Media Event in Maarsen op 10 juni wordt deze award uitgereikt. De eervolle prijs is in het leven geroepen om meer aandacht te geven aan kleine ondernemers en zelfstandigen die een succesvolle blog hebben opgezet over het eigen bedrijf en / of erg actief zijn met social media.

Het Social Media Event waarop de award wordt uitgereikt, is voor het eerst in juni 2008 georganiseerd. Na twee succesvolle jaren vindt dit jaar alweer de derde editie plaats. Zelfstandigen en kleine bedrijven krijgen gedurende de hele dag in kleine groepjes presentaties en workshops van experts over hoe om te gaan met social media. De dag is bedoeld om de aanwezigen (nog) enthousiaster te krijgen over het gebruik van social media, praktische tips te geven en bovendien is er veel gelegenheid tot netwerken.

We vinden het natuurlijk erg leuk om te horen dat een van onze klanten is genomineerd voor de award en helpen Stan daarom graag een handje. We raden dan ook zeker aan eens een kijkje te nemen op zijn blog SayEbusiness en een stem uit te brengen via socialmediaevent.nl. Stemmen doe je door op het hartje onder het artikel te klikken. Op de site zijn ook de anderen genomineerden te vinden. We vinden het een erg leuke award en goed initiatief, dus we willen uiteraard alle genomineerden en de organisatie veel succes wensen!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post