bytewish

Twee weken geleden hebben we de oproep gedaan om jouw hartewens aan ons via Twitter door te geven. Degene met de allerleukste wens zouden we vervolgens in vervulling laten gaan. We hebben erg leuke wensen binnen gekregen, bekijk hier de laatste inzendingen.

Heb jij de afgelopen weken jouw wens met #ByteWish aan ons doorgegeven? Dan ben je vast heel benieuwd of we jouw wens in vervulling laten gaan…

Het was niet makkelijk om de leukste wens uit te kiezen… maar na beraad op het Byte HQ hebben we toch onze keuze gemaakt. We roepen de wens van Succes Generation tot de enige en officiële winnaar uit!

Make-a-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Met een club van vrijwilligers zorgt de organisatie er dagelijk voor dat de wensen van kinderen worden vervuld. Wil je ze hiermee steunen? Word dan donateur!

“Vorig jaar ben ik betrokken geweest bij de uitvoering van een wens en was diep onder de indruk van het werk dat de vrijwilligers van Make-a-Wish doen. Ik vond daarom dat ze wel iets terugverdienden.” aldus Roy van den Anker van Success Generation.

Bij Byte weten we hoe blij je wordt als je gebak (taart) krijgt, maar we vinden het ook heel leuk om taart te geven! Goed bedacht van Success Generation vonden we! Daarom gaan we de vrijwilligers en medewerkers van Make-a-Wish Nederland binnenkort verrassen! Houd ons blog in de gaten voor het verslag en de foto’s. Wordt vervolgd…

Oh ja, op Twittermania is er een leuk artikel geplaatst over de #ByteWish actie.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post