Events3 min lezen

E-Commerce Berlin Expo 2022

Door Merel Mensink op woensdag, 20 april, 2022

E-Commerce Berlin Expo 2022

In dit artikel

Het is bijna zover. Op donderdag 5 mei is de E-commerce Expo in Berlijn. Deze B2B Expo & Conference voor e-commerce service providers belooft een top event te worden, en hier kunnen wij als Hypernode natuurlijk niet ontbreken.

E-Commerce Expo Berlijn 2022

Ieder jaar groeit het aantal bezoekers van de Expo in Berlijn. Zo zijn er dit jaar maar liefst 200 exposanten, 50 sprekers en zullen er naar verwachting zo’n 8000 bezoekers aanwezig zijn. Het biedt daarmee de perfecte mogelijkheid om te netwerken en inspiratie op te doen op het gebied van e-commerce. Dat de Expo blijft groeien is ook niet zo gek als je alleen al kijkt naar de lijst met aanwezigen van 2020. Hier stonden al verscheidene interessante exposanten, sprekers en bezoekers tussen van top bedrijven als Google, Adidas, Bosch, Wish etc. En deze lijst breidt zich alsmaar verder uit.

Hypernode stand

Voor het eerst zal ook Hypernode te vinden zijn op dit event met onze eigen stand. We kunnen niet wachten om hier onze nieuwste features zoals de PageSpeed Booster te laten zien. Mocht je het event ook bezoeken, dan willen wij je zeker niet missen. Graag zien we elkaar voor een praatje tijdens de koffie of een borrel. We staan dan ook met zes collega’s voor je klaar om je van informatie- en een goede dosis humor en gezelligheid te voorzien! Naast onze aanwezigheid zijn er nog 199 andere gespecialiseerde e-commerce service providers te vinden als exposant. Benieuwd welke dit nog meer zijn? Hier vind je een overzicht van alle exposanten. Indien je meer wilt weten over het event, neem dan ook vooral een kijkje op de site van de E-commerce Berlin Expo.

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in Hypernode of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Liever direct contact met één van onze collega’s die aanwezig zal zijn op het event? Geen probleem! Voel je vrij om via Linkedin een berichtje te sturen naar Justin of Milan. Zij zullen ook beide aanwezig zijn op de Expo in Berlijn.

Hi! Mijn naam is Dion, Account Manager at Hypernode

Wil je meer weten over Hypernode's Managed E-commerce Hosting? Plan je online meeting.

plan een een-op-een meeting tel:+31648362102

Visit Hypernode at