Zoals elk bedrijf gebruikt ook Byte weleens de printer en hebben wij ook wel eens lege cartridges liggen. De afgelopen  maanden waren wij die een beetje aan het opstapelen. Het was zelfs zo erg dat je klimspullen nodig had om door ons rommelhok heen te komen. Gelukkig had Stichting AAP de oplossing!

We hadden al meerdere oplossingen bedacht, bijvoorbeeld ze laten hervullen of misschien een NK Cartridge Rennen organiseren. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Stichting AAP. De lege cartridges die Byte inlevert bij AAP zorgt ervoor dat de stichting weer een vergoeding krijgt die zij gebruiken voor de verzorging van de dieren.

AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd. Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen.  Gemiddeld heeft AAP rond de 300 dieren in opvang. In 2008 werden 102 nieuwe dieren opgevangen en 119 dieren herplaatst naar een nieuw thuis.

Vandaag is er een grote doos met 40 lege cartridges richting AAP gegaan. Uiteraard gaan we door met sparen!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post