Logo Joomla!dagen 2014

Het logo van de Joomla!dagen 2014

Afgelopen weekend vonden de Joomla!dagen 2014 plaats. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat helemaal in het teken staat van het CMS Joomla! Met interessante presentaties voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla! gebruiker. En ook dit jaar stond het conferentiecentrum Woudschoten in Zeist vol met enthousiaste Joomla!gebruikers, -ontwikkelaars en andere geïnteresseerden: twee dagen lang ervaringen uitwisselen, kennis op doen en netwerken.

Byte was net als voorgaande jaren sponsor, we gaven een interessante presentatie en hebben leuke gesprekken gevoerd. Hierbij een kort verslag!

Presentatie: Google Tag Manager

Byte sprekers Hans en Miranda

Byte sprekers Hans en Miranda

Waar we vorig jaar nog een technische presentatie gaven over wat je moet doen als je site gehackt is, gaven we dit jaar een meer Marketinggerelateerde presentatie. Onze webdeveloper Hans en Marketing-medewerker Miranda lieten op een leuke manier zien hoe je Google Tag Manager kunt gebruiken, hoe handig het werkt, en wat de voordelen ervan zijn ten opzichte van bijvoorbeeld losse Google Analytics en CSE codes. Allemaal uit de praktijk gegrepen: wij werken er zelf ook mee op onze Byte-site. 

De presentatie spitste zich zoveel mogelijk op de praktijk toe: Hans vertelde uit de praktijk van de webdeveloper en Miranda uit de optiek van een marketeer. Afgaand op de reacties uit de zaal was het een groot succes! De slides van de presentatie kun je hieronder inzien: 

Joomladagen 2014 – Google Tag Manager from Byte

Inspirerende gesprekken

Op beide dagen waren er Byters aanwezig. Natuurlijk om zelf interessante presentaties bij te wonen en zo wat bij te leren, maar ook om met Joomla! gebruikers te praten. Zo hebben we heel leuke gesprekken gevoerd met mensen die geen klant zijn bij Byte, maar wel eens van ons hadden gehoord. Daarnaast hebben we veel huidige klanten gesproken: over wat we goed doen en over wat beter kan. Het zijn leuke en inspirerende gesprekken geweest!

Wat ons betreft was het wederom een geslaagd event. Volgend jaar zijn we er weer!! 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post