MagentoLive Europe vindt dit jaar plaats in onze hometown Amsterdam. En daar zijn we blij mee. Iedereen die ons kent weet dat we graag iets extra’s doen tijdens events en dat zal deze keer niet anders zijn. Je kunt ons eigenlijk niet missen op 21, 22 en 23 oktober aanstaande. Jou willen we ook zeker niet missen, kom daarom graag langs voor een loopje, praatje, drankje of dansje als je aanwezig bent op MagentoLive. Waar we zijn en wat we (mede)organiseren lees je hier.

Maandag 21 oktober

Op de dag vóór de start van MagentoLive is er al genoeg te doen. Hypernode by Byte organiseert ’s ochtends de Big AmsterDAM Run. Om 10:15 uur verzamelen we in het Amstelpark (vlakbij Amsterdam RAI) voor een run van ongeveer 5 kilometer. De ideale afstand om je de rest van de dag fit te voelen, ook als je geen getrainde marathonloper bent. Wil je meedoen? Dat kan, het park is groot genoeg. Geef je hier op.

s’Middags zijn 2 van onze collega’s aanwezig op de Magento Partner Summit in de Amsterdam RAI en zullen een aantal van ons druk zijn met het opbouwen van onze stand.

’s Avonds vanaf 18:00 uur kun je ons vinden bij PreMagento Live in de A’DAM Toren. We sponsoren de bar, een niet geheel onbelangrijk onderdeel van een feestje. Kom langs en proost samen met ons op een leuk en succesvol MagentoLive! We introduceren deze avond de vloeibare variant van Berend Botje, genaamd Berend Shotje. Mocht je dit blauwe goedje een succes vinden, vraag dan collega Merel om het recept.

Dinsdag 22 oktober

Op de eerste dag van MagentoLive zijn we vanaf 08:00 uur aanwezig in de Amsterdam RAI. Onze stand kun je vinden op nummer D12. Je vindt daar voldoende Hypernode collega’s om mee te praten of vragen aan te stellen. Uitgepraat? Neem dan een lekkere stroopwafel voor bij je koffie. Of waag een gokje bij ons Rad van Fortuin en win 1 van de unieke en zeer begeerlijke prijzen. Om 18:15 uur wordt de dag afgesloten met een borrel, daarna verplaatsen we ons naar de Beurs van Berlage waar om 19:30 uur het MagentoLive Evening Event begint.

Woensdag 23 oktober

De tweede dag van MagentoLive zal vermoedelijk starten met liters koffie. Mocht het door MagentoLive georganiseerde ontbijt helemaal opgegeten zijn, kom gerust langs op onze stand voor nóg een stroopwafel. We hebben er meer dan voldoende ingeslagen. Zorg er ook voor dat je uiterlijk deze dag je polsbandje ophaalt voor de nu al legendarische Hypernode afterparty bij ons op kantoor!

Je kunt je hier aanmelden voor de afterparty

De afterparty start om 18:00 uur bij Hypernode by Byte, vlakbij het Westerpark in Amsterdam. Als je komt, zorg ervoor dat je geregistreerd bent en je bandje om doet, want onze ISO-certificering willen we graag behouden :-). We gaan er een memorabel feest van maken, als waardige afsluiter van 3 interessante en intensieve MagentoLive dagen. Tot ziens!

Related Post