Hosting3 min lezen

Hypernode en Hipex slaan handen ineen

Door Tom Ketels op woensdag, 9 juni, 2021

Hypernode en Hipex slaan handen ineen

In dit artikel

PERSBERICHT

De Nederlandse e-commercehostingspecialisten Hypernode en Hipex gaan voortaan samen verder. Het Amsterdamse Hypernode en Hipex uit Rhenen combineren de automatiseringskrachten van Hypernode en de performance power van Hipex tot een platform van ongekend niveau op de internationale e-commercemarkt.

Hypernode staat internationaal bekend om hun schaalbare managed cloudhostingoplossingen voor e-commerceplatformen zoals Magento, Shopware en Akeneo. Hipex biedt hostingoplossingen voor e-commercesoftware met een grote focus op snelheid. Beide partijen staan aan de top van de Nederlandse e-commercehostingmarkt dankzij hun krachtige platformen, persoonlijke aanpak en technische ondersteuning. Hun klantenkring varieert van kleine webshops tot grote, internationale partijen en e-commerce agencies.

Hipex en Hypernode gaan samen de e-commercehostingtak van het Europese tech powerhouse team.blue vormen. Deze samenwerking verstevigt de positie van Hypernode op de internationale markt als een krachtige e-commercehostingspecialist die de perfecte oplossing kan gaan bieden voor webshops van elk formaat. De twee bedrijven vullen elkaar goed aan en zien een mooie toekomst in het combineren van hun diensten tot een zeer sterk portfolio voor hun klanten en hun partners via het partnerprogramma. Naast de combinatie van de sterke automatisering van Hypernode en de performance power van Hipex krijgen alle klanten van Hypernode en Hipex een nog bredere toolkit tot hun beschikking met onder andere MageReport Premium, Performance scan en Percolate.

 

“Na elkaar de afgelopen jaren flink te hebben gemotiveerd met concurrerende technische oplossingen voor dezelfde markt, gaan we onze krachten en portfolio’s nu bundelen en kunnen we webshops en partners het beste van beide werelden gaan bieden. We zijn er trots op om samen met Hypernode te gaan werken aan het beste hostingplatform voor e-commerce van Nederland en daarbuiten.” – Milan Bosman, CCO van Hipex

“Hypernode en Hipex vullen elkaar perfect aan op technisch en professioneel vlak. We kijken ernaar uit om samen een sterk team neer te gaan zetten waar onze klanten en partners nog jarenlang op kunnen vertrouwen. We stonden al samen op 1 in de Emerce 100 en nu gaan we samen nog veel meer moois bereiken.” – Ilka Timofei, CEO van Hypernode

“Ik ben ontzettend blij dat Hipex zich bij de team.blue-familie aansluit. Met het gecombineerde aanbod van Hypernode en Hipex zijn we nog beter gepositioneerd voor groei in e-commerce hosting, in Nederland en internationaal.” – Jonas Dhaenens, CEO van team.blue

 

Over Hipex

Hipex levert sinds 2008 hostingdiensten voor e-commercesoftware met bijzondere aandacht voor performance en innovatie. Hun platform levert diensten aan e-commerce agencies, bekende klanten zoals de ANWB, Lamp & Licht, Swiss Sense, PME Legend, My Jewellery en duizenden andere webshops. Naast Magento-shops ondersteunen de razendsnelle servers van Hipex ook e-commerceplatformen als Shopware, WooCommerce, Sylius, Prestashop en Akeneo.

Over team.blue

team.blue is een toonaangevende digitale enabler voor bedrijven en ondernemers. Deze bedient meer dan 2 miljoen klanten in Europa, ondersteund door meer dan 1500 medewerkers. team.blue biedt innovatieve tech-diensten aan zodat bedrijven en ondernemers het maximale uit hun digitale bestaan kunnen halen.

Hi! Mijn naam is Dion, Account Manager at Hypernode

Wil je meer weten over Hypernode's Managed E-commerce Hosting? Plan je online meeting.

plan een een-op-een meeting tel:+31648362102

Visit Hypernode at