Magento partner

De Magento Monitor op het Service Panel is vernieuwd en verbeterd! De Monitor heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, de tool is ook uitgebreid met extra functies. Met deze vernieuwde Magento Monitor proberen we het werk van een Magento developer weer iets makkelijker te maken. Klanten met een Magento pakket vinden de Magento Monitor op het Service Panel onder het tabblad Analyse.

Wat biedt de Magento Monitor?

Magento Monitor

Voor alle sites geldt dat het efficiënt houden van een site belangrijk is. Belangrijk omdat de snelheid van een site ermee gewaarborgd wordt. Vooral voor een complex systeem als Magento vereist het voortdurend onderhoud en opschoning en is het een tijdrovende kwestie. Wij bieden hierin graag een helpende hand.

1) De Magento Monitor biedt een helder overzicht van de instellingen/functies die geactiveerd kunnen worden voor een optimaal resultaat: een snelle en efficiënte site. Uiteraard geeft de Monitor ook aan of de betreffende instelling/functie op dit domein actief is of niet.

2) Daarnaast geeft de Monitor je inzicht in de directories die regelmatig geleegd moeten worden voor een efficiënte site. De Monitor geeft weer hoeveel bytes of logs er in opgeslagen zijn, en of het tijd wordt om ze te legen.

3) Waar mogelijk zorgen we voor een directe link naar de plek op het Service Panel waar de betreffende instellingen gewijzigd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de cache-instellingen of het legen van de caches.

Met deze features wordt de Magento Monitor een ideaal uitgangspunt voor een goede housekeeping van een Magento site.

Op onze Kennisbank staat een artikel waarin elke tool binnen de Magento Monitor afzonderlijk wordt toegelicht: Magento Monitor – uitleg tools.

Feedback

Zoals gezegd is het doel van de Magento Monitor om het werk van een developer wat gemakkelijker en minder tijdrovend te maken. Bij de totstandkoming van de vernieuwde Monitor hebben we de meningen gevraagd van verschillende developers. Dit om de Monitor zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de mensen die er mee gaan werken. Wat ons betreft is de Monitor echter nooit af. Gebruik je de Magento Monitor, dan horen we heel graag wat je er van vindt. Met jouw feedback kunnen we de tool nog meer aanscherpen.

 

 

Meer lezen over de Magento Monitor:

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post