Byte lanceert Professional pakket

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het up-to-date brengen van de prijzen en specificaties van onze Hypernode pakketten die bij DigitalOcean draaien. Vandaag is het zo ver en kunnen we vol trots onze nieuwe pakketlijn voorstellen: Magento Professional. Deze pakketlijn vervangt de Go Big pakketten.  

Deze nieuwe pakketlijn komt voort uit het feit dat onze cloudprovider DigitalOcean onlangs nieuwe pakketten heeft geïntroduceerd met betere prijzen en specificaties. Deze hebben we in de afgelopen weken vertaald naar nieuwe Hypernode pakketten. Het verschil met de huidige Go Big lijn is dusdanig dat een 1-op-1 vergelijking niet te maken valt. Daarom hebben we besloten een compleet nieuwe pakketlijn te introduceren.

Bekijk de nieuwe Hypernode pakketten

Wat gebeurt er met de huidige Go Big pakketten?

We passen actieve pakketten niet automatisch aan. Wil je gebruik blijven maken van je huidige pakket(ten) dan kan dat gewoon. Profiteer je liever van onze nieuwe pakketten, dan kun je zelf de pakketwijziging doorvoeren via Pakketbeheer op ons Service Panel.

Let op, staat een shop eenmaal op een ‘nieuw’ pakket dan is het niet mogelijk om deze terug te wijzigen naar een ‘oud’ pakket met de oude specificaties.

Nieuwe specificaties voor Start en Grow

We hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de storage van het Start en Grow pakket uit te breiden. Start pakketten hebben voortaan 35 GB storage en Grow pakketten zelfs 44 GB. Maak je momenteel gebruik van deze pakketten dan kun je via het Service Panel upgraden naar het nieuwe pakket. Mocht je het nieuwe pakket niet terugvinden op de upgrade pagina neem dan contact op met support: support@byte.nl of 020-521 6226.

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post