magento

Magento

Ook dit jaar organiseren wij weer een bijeenkomst speciaal voor de Magento experts onder ons. Het seminar over conversie optimalisatie zal gehouden worden op vrijdag 27 augustus 2010. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Wij hebben er zin in, hopelijk bent u er ook bij! Meldt u vandaag nog aan via accounts@byte.nl!

Jurjen Jongeman

Jurjen Jongejan

Gastspreker Jurjen Jongejan, zal tijdens dit seminar ingaan op conversie optimalisatie van webshops. Aan de hand van kenmerkende voorbeelden uit diverse branches leert u alles over obstakels die online gebruikers ervaren op het gebied van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en risicoperceptie. Hoe deze obstakels gesignaleerd kunnen worden en hoe deze te verhelpen zijn, wordt besproken tijdens dit seminar. Jurjen zal ingaan op welke methoden en technieken beschikbaar zijn om uw conversie blijvend te optimaliseren. Hierbij geeft hij een doeltreffend stappenplan en concrete tips om de uitval (de ‘afhakers’ tijdens het bestelproces) te verlagen en de conversie van bezoeker naar koper te verhogen.

Gezellige borrel van het vorige seminar

Gezellige borrel van het vorige seminar

Het seminar wordt vooralsnog gehouden bij ons op kantoor aan het Rokin 52-3 te Amsterdam. Vanaf 13.45 uur zorg ik ervoor dat er koffie/thee staat met koekjes (of iets anders :)). We sluiten natuurlijk af met een leuke borrel op het dakterras. De hapjes en drankjes worden verzorgd door de Byte dames.

Lijkt het u leuk om te komen naar dit seminar over conversie optimalisatie? Neem gerust een collega of partner mee! We hebben maximaal 25 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij en meldt u dan aan door een mailtje met een korte motivatie te sturen naar accounts@byte.nl!

Meer informatie over het seminar kunt u vinden op onze website: Magento Expert Seminar

Graag tot volgende week vrijdag!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post