Magento partner

Voor Magento 2 is er 20 januari 2016 een nieuwe versie uitgebracht: Magento 2.0.1. De release betreft een security update waarin een groot aantal kritieke veiligheidsproblemen zijn opgelost. We raden daarom iedereen die momenteel gebruik maakt van Magento 2.0 zo snel mogelijk te updaten naar Magento 2.0.1.

Security fixes in Magento 2.0.1

Het belangrijkste wat Magento in deze versie heeft opgelost, is een kritiek veiligheidsprobleem waardoor hackers Magento admin accounts kunnen overnemen.

Enkele andere security fixes die zijn doorgevoerd zijn een betere wachtwoord controle als je je backend wachtwoord wijzigt en verbeteringen die ervoor zorgen dat hackers zich geen toegang meer kunnen verschaffen tot de bestelinformatie van je shop. Een volledige lijst van alle security fixes vind je op Magento.com

Houd je site snel en veilig door te updaten

Door ervoor te zorgen dat je site altijd up-to-date is, kun je niet alleen gebruik maken van de nieuwste features, maar voorkom je ook dat jouw site kwetsbaar is voor kwaadwillenden. We raden daarom al onze Magento klanten aan zo spoedig mogelijk te updaten. Hoe je dat doet beschrijven we stap voor stap op onze Kennisbank in het artikel Magento updaten.

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post