SEO MUG

Magento User Group

Dit is het verslag van de volgeboekte Magento SEO bijeenkomst van de Mageno User Group Amsterdam gehouden in het Magento Competence Center op vrijdag 30 augustus. Het was een zeer leerzame middag met zeer interessante presentaties van Sander Lems (ism eCompany), Hans Kuijpers (Byte + HKweb) en Erik van Rijn (Supportdesk + Gudz.nl). Ter afsluiting een gezellige bbq tijdens de boottocht over de Amsterdamse grachten. 

Sander Lems – Magento & Online Marketing

Wilt u maximaal rendement halen uit uw Magento webshop of denkt u hier wellicht mee te gaan werken? Magento biedt een goed fundament voor een succesvolle webwinkel. Om uw potentiële klanten online met uw producten in aanraking te laten komen dient uw productaanbod maximaal zichtbaar te zijn. Hoe u dit doet? Sander Lems geeft inzicht in de redenen waarom hij graag met Magento werkt. U ontdekt tevens welke Magento extensies u moet kennen om optimaal gebruik te maken van de online marketing mogelijkheden van Magento.

https://www.slideshare.net/ISMeCompany/magento-seo-magento-user-group

Wil je bovenstaande presentie downloaden, ga naar deze pagina. (download beschikbaar t/m 16 september)

Hans Kuijpers – Rich Snippets

Wilt u met uw producten meer opvallen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines? Hans Kuijpers laat zien hoe je dit implementeert voor de productpagina’s van je eigen Magento webshop.

Rich Snippets in Magento product page – #MUG020 from Hans Kuijpers

Erik van Rijn – Adwords/Dynamic Remarketing

Een korte presentatie over de werking van Google Adwords Dynamics Remarketing in combinatie met Magento, zoals gezegd tijdens de presentatie bevindt de plugin zich in Beta status, test de plugin en laat Erik horen wat je ervaring met de plugin is!

Presentatie1 from Erik van Rijn

Afsluiting van de Magento SEO Workshop

Gezellig barbequen op de boot

Gezellig BBQ’en op de boot

Na een leerzame dag is niets fijner dan het gezellig af te sluiten met elkaar. Wat is er beter dan samen een boottochtje te maken over de Amsterdamse grachten. De boot was rijkelijk gevuld met een heerlijke bbq en lekkere drankjes. Zodoende konden we in het zonnetje nakletsen over de workshops van die dag en elkaar nog beter leren kennen. Varend langs o.a. Artis en de mooiste gracht van Amsterdam (Prinsengracht) met een heerlijk achtergrond muziekje was het een perfecte dag. Meer foto’s kun je terugzien op onze meetup pagina.

Waar kan ik me inschrijven voor de volgende MUG?

Ga naar deze Magento Competence Center pagina en schrijf je in voor de volgende Magento User Group. Deze is op donderavond 26 september, en heeft als onderwerp: Beheers je Magento backoffice. Dit is weer een normale Magento User Group die plaats zal vinden op de Ruyterkade.

Wij zien je met veel plezier in de Magento Competence Center te Amsterdam.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post