Maak kennis met onze nieuwe CMS hosting opties!

Er zijn honderden CMS’en om uit te kiezen voor jouw webshop. Het selecteren en ondersteunen van de beste van hen zorgt ervoor dat wij eerste klas e-commerce hosting kunnen leveren. Dit opent de weg voor jou om geweldige e-commerce ervaringen op te doen. Als je op dit moment opzoek bent naar CMS hosting bij Hypernode, kunt je kiezen uit Magento, Shopware, Akeneo en Woocommerce. Vandaag staat dat echter op het punt om te veranderen!

We zijn blij om aan te kondigen dat we nog vijf CMS hosting opties beschikbaar hebben: Pimcore, Php webshop, Sylius, Drupal en Prestashop. Laten we eens een kijkje nemen naar onze nieuwe CMS opties en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Pimcore

Elke webwinkel heeft te maken met product management. Pimcore is een uniek op PHP gebaseerd open source platform dat je helpt je data en applicaties op een efficiënte manier te beheren. Het is een uitstekende keuze voor gegevensbeheer, productbeheer en tracking. Pimcore wordt geleverd met een breed scala aan functies, met een modulaire architectuur die het gemakkelijk maakt om nieuwe functies toe te voegen en bestaande te wijzigen. Ook heeft het een eenvoudig te gebruiken drag-and-drop interface, en ondersteuning voor een breed scala aan web frameworks en plugins van derden.

Houd in gedachten dat hoe groter de database is die je hebt, hoe meer hosting middelen nodig zijn om alles te beheren. Als je meer wilt weten over onze Pimcore CMS hosting, neem dan contact met ons op. We nemen graag alle mogelijkheden met je door!

Php webwinkel

Je eigen weg gaan is altijd een optie! Voor de meer tech savvy, avontuurlijke, of specifieke onder ons, is er de keuze om je eigen CMS te maken in de PHP programmeertaal. Deze biedt mogelijkheid voor zeer specifieke oplossingen en meer ruimte om te optimaliseren voor snelheid.

Bij Hypernode betekent onze focus op e-commerce dat we ervaring hebben met op maat gemaakte PHP webwinkels die hun prestaties willen maximaliseren. Heb je behoefte aan snelheid? Dan ben je op de juiste plaats! Test je op maat gemaakte PHP webshop en laat ons jou helpen het naar een hoger niveau te tillen met onze hosting oplossing.

Sylius

Sylius is een open source Headless eCommerce Platform dat gebruik maakt van PHP en gebaseerd is op het Symfony framework. Het is gemaakt voor gebruikers die op maat gemaakte oplossingen nodig hebben. Headless zijn betekent dat het alleen een back-end CMS is, zonder ingebouwde front-end presentatie. Sylius vormt de basis van jouw e-commerce stack, met out-of-the-box functionaliteit voor PIM, CRM en Marketing Automation. Als je niet tevreden bent met de beschikbare tools kun je ook andere oplossingen kiezen die je voorkeur hebben. Het is als platform daarom bijzonder geschikt voor sterk op maat gemaakte projecten.

Mocht je meer willen weten over hoe je het meeste uit Sylius kunt halen en waarom onze geoptimaliseerde hosting zo’n impact heeft, neem dan gerust contact met ons op, of probeer het eens uit?

Drupal

Drupal is een geavanceerd open source CMS gebouwd op PHP. Het staat bekend om zijn grote gemeenschap en wijdverspreide gebruik, en het is een CMS dat je waarschijnlijk dagelijks tegenkomt. Het zit boordevol functies, met een aangepaste interface voor het maken en publiceren van inhoud. Ook heeft het een uitgebreide verzameling aanvullende modules die gratis beschikbaar zijn naast Drupal Core. Ondanks dat deze zelf al vol zit met de populairste en meest gebruikte modules.

Drupal is ook geschikt voor webontwikkeling. Bijhouden van HTML5, YAML en PHP best practices en standaarden, evenals het integreren van technologieën zoals CKEditor, Symfony2, Twig, jQuery, Backbone.js, en Guzzle.

Met Drupal hosting bij Hypernode kunnen wij je helpen de prestaties en veerkracht van je Drupal webshop te verhogen. Bij 70% van de nieuwe gebruikers verdubbelt de weerstand van hun webshop tegen pieken in het webverkeer. Neem contact met ons op om meer te weten te komen!

Prestashop

PrestaShop is een krachtig en populair open source CMS dat gebruikt wordt voor zowel kleine als grote webwinkels. Net als Drupal heeft het een uitgebreide set van add-ons en modules. Als CMS heeft het een reputatie als een makkelijk te gebruiken, makkelijk te leren platform dat – terwijl het ontbreekt aan de extreme aanpasbaarheid van een platform als Drupal – toch alles heeft wat de meeste gebruikers nodig hebben met een minder complex en intimiderend vaardigheid plafond, zodat je je meer kunt richten op de branding en zakelijke kant van de dingen.

Hosting speelt een cruciale rol in het runnen van een Prestashop winkel. Bezoekers moeten naadloos de customer journey doorlopen, en haperingen in dit proces kunnen leiden tot ondraaglijke kosten. Bij Hypernode bieden wij geavanceerde hosting oplossingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw Prestashop webshop altijd veilig en soepel loopt. Als je meer wilt weten over het gebruik van Prestashop, neem dan contact met ons op.

Hypernode Hosting

Ter conclusie kunnen wij bij Hypernode nu nog meer CMS hosting opties aanbieden! We kunnen niet wachten om al onze kennis en ervaring in te zetten om ook jouw webshop te laten rocken.

Al benieuwd naar wat Hypernode’s hosting kan betekenen voor jouw webshop?

 

Start je 14 daagse gratis trial!