password 64

password 64

  • Kies sterke wachtwoorden!
  • Verbeter uw interne SEO en verlaag uw BPU met Google CSE
  • Byte op de Joomladagen 2012
  • Byte sponsort nieuwe projecten

Kies sterke wachtwoorden!

U kunt tegenwoordig voor uw verschillende Byte accounts (Service Panel & FTP en e-mail) zelf een nieuw, sterker wachtwoord kiezen. Hiermee verhoogt u de veiligheid van uw accounts direct!
We adviseren u dan ook uw verschillende wachtwoorden te wijzigen in een nieuw en sterker wachtwoord. Zie voor meer informatie en tips het kennisbankartikel Alles over Wachtwoorden.

Verbeter uw interne SEO en verlaag uw BPU met Google CSE

Verbeter uw SEO en reduceer het BPU verbruik door implementatie van Google Custom Search Engine (Google CSE). Lees in de blogpost hoe u op uw eigen site Google Search inschakelt in 6 minuten.

Byte op de Joomladagen 2012

Byte is weer gouden sponsor van de Joomladagen. Daarnaast geeft Gruus van Woerkom (directeur) een presentatie over ‘’Hosting en Onderhoud’’ en geven Suzanne Flinkenflögel (marketing manager) Hans Kuijpers (freelancer webdevelopment) een presentatie over ‘’Google Analytics’’. Ook deze en de vele andere presentaties bijwonen? Lees meer in het artikel Byte op de Joomladagen 2012.

Byte sponsort nieuwe projecten

Byte sponsort weer een aantal nieuwe projecten, namelijk Macheo, een weeshuis in Kenia en de projecten Hooveraid, Simavi en Teach a man to fish. Lees meer hierover op ons blog.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken