Dutchento-logo

Dutchento-logoDe nieuwe site van Dutchento staat sinds halverwege maart live. Dutchento is de Nederlandse community website voor aankomende, nieuwe en gevorderde gebruikers van Magento en richt zich vooral op informatievoorziening.

Het design is net als in de vorige versie vrij basic en clean gehouden, maar de site is nu responsive en daardoor een stuk beter te bekijken via mobiel en tablets. De belangrijkste aanpassing zit ‘m echter niet in de template, maar in de functionaliteit rondom de bedrijfspagina’s en showcases op de site. Dit zijn erg populaire onderdelen op de site: veel mensen zijn blijkbaar op zoek naar leuke voorbeelden van wat er in ons land allemaal wordt gedaan met Magento en welke bedrijven al die toffe Magento sites dan wel niet ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Byte

Zo is ook het bedrijfsprofiel van Byte vernieuwd op de site. Op dit bedrijfsprofiel worden er naast onze contactgegevens, social media links en kaart ook een aantal showcases vermeld per editie (Go, Community of Enterprise). Bekijk nu ook het bedrijfprofiel van Byte op de Dutchento site.
Dutchento-bedrijfspagina

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken