leafsstar_64

leafsstar_64Alle straten zijn versierd met kerstlichtjes, de geur van dennenbomen vult de winkels en vanuit de etalages lokken Kerstmannen je hun winkel binnen.

Maar hoe zit dat met online winkels? Statistieken laten zien dat mensen zich al kort na de zomervakantie online gaan oriënteren op hun aankopen voor de komende feestdagen, maar als je eind oktober en begin november een beetje rondsurft op internet, zie je nog vrijwel niets wat met kerst te maken heeft. Nu eind november zijn begint het langzaamaan al iets meer te leven, maar nog steeds zijn er veel shops die de feestdagen naast zich te laten liggen. En dat is zonde, want zo laten veel winkels toch een mooie kans liggen om onder de aandacht te komen bij de vroege kerstcadeautjeskopers.

Om te laten zien dat het ook anders kan, willen we nu eens de schijnwerpers richten op webwinkels die er wél slim op inspelen. Daarom organiseren we de verkiezing Beste Kerstshop 2010.

Heeft u dus een webshop en vindt u uw shop de Beste Kerstshop 2010? Schrijf u dan direct in via www.beste-kerstshop.nl! Als uw shop de meeste stemmen krijgt van het publiek krijgt u naast de eervolle titel Beste Kerstshop 2010 ook nog een mooie prijs!

Tips om uw shop goed voor te bereiden op de kerst vindt u in onze blogpost Is je webshop klaar voor de feestdagen?

Geen shop, toch graag kansmaken op leuke prijzen? Schrijf u via www.beste-kerstshop.nl dan vast in voor de newsmail. Onder de stemmers worden namelijk ook een aantal prijzen verloot! Via de newsmail krijgt u een seintje zodra u kunt stemmen, zo weet u zeker dat u er op tijd bij bent!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken