Byte

Vandaag willen we graag groot nieuws delen. We zijn heel blij om te kunnen vertellen dat Byte voortaan onderdeel uitmaakt van de bedrijvengroep Intelligent, waar ook gerenommeerde hostingproviders als Sentia en Combell (België) deel van uit maken.

Meer slagkracht, kennis en kansen

Om nog betere kwaliteit te kunnen leveren, is het nodig om op grotere schaal te opereren. Soms lopen we tegen de grenzen van onze organisatie aan: we willen meer dan we met 40 nerds kunnen. Zowel op het gebied van innovatie als dienstverlening.

We hebben ons de afgelopen 17 jaar voorbereid op groei door altijd gestandaardiseerd te werken en door onze producten en processen schaalbaar te maken. We vinden het essentieel om dat te combineren met een persoonlijke aanpak, kundige en directe support. We willen blijven innoveren aan onze producten en ons ontwikkelen als organisatie.

Door nu onderdeel te worden van een grote bedrijvengroep die ook helemaal gefocust is op kwalitatieve hosting en persoonlijke aanpak denken we grote stappen vooruit te kunnen zetten. Met 335 extra collega’s en een hele bak ervaring en kennis hebben we fors meer slagkracht om te investeren in proactieve verbetering. We zien volop kansen en hebben er ontzettend veel zin in!

Byte blijft Byte

Eigenlijk verandert er voor onze klanten en partners niets. Byte blijft als zelfstandige organisatie opereren. Je kunt nog steeds vertrouwen op het Byte dat je kent. We gaan met hetzelfde team verder en gaan op dezelfde manier met onze klanten om. Je kunt blijven rekenen op kwalitatieve hostingproducten, persoonlijke aanpak, deskundige support en een goede 1 april-grap. Dankzij een grotere omvang en zusjes die deze punten net zo hoog in het vaandel hebben staan, kunnen we hier nog beter in worden.

Wij staan te trappelen!

 

byte_staat_te_trappelen

 

Noot voor de pers: persbericht beschikbaar

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post