Meet Magento 2017

Volgende week is het zover, het jaarlijkse Meet Magento. Op woensdag 10 mei zal DeFabrique in het teken staan van Magento. Byte is al jarenlang trouwe sponsor van dit event en zal ook dit jaar weer volop aanwezig zijn en 2 presentaties en een paneldiscussie verzorgen.

Uiteraard hebben we ook dit jaar weer een stand waar je kennis kunt maken met de knappe koppen achter Byte en een wel heel bijzonder spel kunt spelen (speciaal door ons ontwikkeld voor Meet Magento ;-)) . Ook als je wilt bijpraten of een technische vraag hebt staan wij voor je klaar. Dus grijp je kans en kom langs.

How good security adds value to your shop

Veiligheid wordt steeds belangrijker. In deze presentatie legt Byter Sanne uit waarom het zo ontzettend belangrijk is om de beveiliging van je shop op orde te hebben. Ook geeft ze praktische tips over hoe je als webshopeigenaar je shop kunt beveiligen.

Loods: Loods 1
Tijdstip: 12:30-13:00
Meer informatie 

Lessons learned from MageReport

In de afgelopen twee jaar hebben we ontzettend veel geleerd van MageReport. We hebben verschillende soorten beveiligingsproblemen gezien en we proberen steeds sneller beveiligingsproblemen op te sporen. In deze presentatie deelt MageReport.com developer Tim de technische details.

Loods: Loods 2c
Tijdstip: 15:00-16:00
Meer informatie 

Paneldiscussie: Best practices in (Magento) Development

Word jij ook blij van termen als Vagrant, PhpStorm, Jenkins, Docker, veiligheid en DTAP? Doe mee aan de paneldiscussie en discussieer met Folkje en Rick over deze onderwerpen.

Loods: Loods 2c
Tijdstip: 16:00-16:30
Meer informatie 

Tickets Meet Magento 2017

Heb je nog geen kaarten? Bestel ze op www.meet-magento.nl.

Tot dan!!!

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken