Orange Babies

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen.
Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van een melkprogramma en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen. Tevens wil de organisatie mensen in Nederland, en het liefst heel Europa bewustmaken van de problemen van hiv/aids in Afrika.

Orange Babies zamelt geld in door creatieve evenementen te organiseren: tentoonstellingen, modeshows, muziek en sport. Orange Babies is zich als kleine organisatie terdege bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten zij hun iedere dag weer in voor de mensen die ons het hardst nodig hebben!

Er zijn verschillende manieren om Orange Babies financieel (of in natura) te steunen. Zo kun je bijvoorbeeld een gift geven, donateur of sponsor worden, zelf in actie komen of vrijwilliger worden, maar ook door één van de Orange Babies gerelateerde producten te kopen waarmee het project gesteund wordt.

Weten wat jij kunt bijdragen aan het gedachtengoed van Orange Babies? Neem eens een kijkje op hun site www.orangebabies.com.

Op 1 december is het weer Wereld Aids dag. Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht besteed aan hiv en aids.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken