Snelle website Wordpress 4.7

Het WordPress team heeft weer een security release uitgebracht, versie 4.2.2.. Omdat het een security release betreft raden wij iedereen met klem aan om zo snel mogelijk de nieuwe versie te installeren. Alle eerdere versies van WordPress zijn vatbaar voor twee cross-site scripting (XSS) lekken. Dit zijn zwakke plekken in de beveiliging van je site. Hierdoor kunnen kwaadwillenden van buitenaf code injecteren en onder andere persoonlijke (inlog) gegevens achterhalen en ongewenste content plaatsen.

Voor de details van de release verwijzen we je graag naar de blogpost van het WordPress team.

WordPress 4.2.2. updaten

Door je website altijd te updaten naar de nieuwste versie weet je zeker dat je gebruik maakt van de nieuwste features, maar ook dat je gebruik maakt van de meest veilige versie. Omdat het nu om een security release gaat is het heel erg belangrijk om je site te updaten. Hoe je dit doet en waar je op moet letten lichten we toe op onze Kennisbank in het artikel WordPress updaten.

Wil je hier graag hulp bij, of geef je het liever uit handen? Op onze site vind je veel partnerbedrijven die hierin gespecialiseerd zijn: byte.nl/partners.

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post