Python meetup

Groepsfoto van de pythonistas

Afgelopen week werd Byte weer bestormd door tientallen Pythonistas. Zo’n 65 man kwam luisteren naar in totaal zes presentaties over uiteenlopende Python-gerelateerde onderwerpen. Hieronder vind je sheets en links naar meer informatie!

Talks

Nick Groenen vertelde ons over de chatbot Err in zijn Talk “Supercharge your Chat”: Een Talk over de waarde die (text) chat, in combinatie met chat bots, aan een bedrijf kan brengen en een demonstratie van een aantal features van Err als een framework voor implementatie. Zijn sheets vind je hier.

 

Job van Achterberg vertelde over “Python, Parallelism and Concurrency”. Download hier zijn sheets: Byte – Python concurrent and parallel programming V2.

 

Onze Byte-collega Maarten van Schaik sprak over Reactive Programming in Python. Wat is dat?? Nou, klik hier voor een intro en kijk ook op MSDN en op MS CodePlex en check vooral ook de nieuwe thuisbasis en links naar verschillende implementaties. Maarten zijn sheets zijn nog in de maak. Heb je er interesse in? Reageer dan even onderaan dit bericht, dan plaatsen we de link later deze week!

 

Luuk van der Velden hield zijn Talk over “AngularJS and Python: hybrid vs REST”. Hier zijn sheets en GitHub.

 

Mallory van Achterberg deed een Talk over “Text and Sphinx”, die eigenlijk over full-text search en Sphinx-search server ging. Haar sheets staan hier. Gebruik je pijltjestoetsen om er doorheen te scrollen.

 

Tot slot vertelde Mohammad Nour El-Din over Jumpscale, zie ook GitHub en Fabric, zie ook de docs.

 

Drie van de Talks werden door Maurits van Rees live samengevat en gepubliceerd. Bekijk hier zijn blog!

Een keer meemaken?

De volgende Python Meetup is waarschijnlijk in januari. Wil je erbij zijn of op de hoogte gebracht worden? Schrijf je alvast in op http://www.meetup.com/Amsterdam-Python-Meetup-Group/.

 

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken