Even voorstellen: 3 nieuwe medewerkers

Byte is weer een paar leuke collega’s rijker! Daar zijn we heel blij mee en zij zelf gelukkig ook :-). De hoogste tijd dus om deze kanjers aan jullie voor te stellen: Ilana, Tim en Jesper.
Sportieve Ilana heeft het Sales team versterkt met haar talenten en gezonde winnaarsmentaliteit. Als Accountmanager houdt ze zich dagelijks bezig met het helpen en adviseren van (potentiële) klanten en partners. Haar voorgaande banen hebben altijd een sportieve inslag gehad, vóór Byte managede ze zelfs een eigen fitnessclub!

Buiten het werk houdt Ilana zich voornamelijk bezig met – hoe verrassend – sport. Bij Byte zijn we ook best sportief; we gunnen onze collega’s de winst tijdens een potje flipperen en het dartbord wordt dagelijks intensief gebruikt. Maar dit alles valt in het niets bij de sportiviteit van Ilana. Vroeger speelde ze op professioneel niveau basketbal en inmiddels is ze een steengoede rugbyster.
Als het weer en de wind het toelaten doet ze ook graag aan kitesurfen, wakeboarden en mountainbiken. Toch schijnt ze nog wat tijd over te hebben voor vrienden en het eten van haar lievelingskostje Gado Gado. Waarschijnlijk met een extra schep pindasaus voor de broodnodige energie…
 

Supporter Tim pakte ons tijdens zijn sollicitatie helemaal in met zijn creatieve en originele invulling van zijn sollicitatie-opdrachten. Hij is de jongste collega van het Klantcontactteam, maar heeft al ruim ervaring met het leveren van support én het maken van websites. Daar maken wij uiteraard dankbaar gebruik van!
We hebben hem ook gelijk ingelijfd in het Byte voetbalteam, maar 1 keer per week een balletje trappen is niet voldoende voor hem. Restaurants bezoeken is namelijk een andere hobby van Tim en aangezien elk pondje door het mondje gaat, doet hij naast voetbal ook aan kickboksen en squashen.
Wij zijn blij met zo’n sociale en gezellige collega en gelukkig vindt Tim ons ook best tof. Byte heeft zijn verwachtingen overtroffen met het familiegevoel dat er heerst, de waardering die je krijgt en het relaxte sfeertje binnen Byte. Wij gloeien stiekem van trots…
 
Jesper is onze nieuwste support aanwinst bij het Technisch Klantcontactteam en heeft een bak hosting ervaring met zich meegenomen. Hosting was niet zijn eerste liefde, vroeger wilde hij namelijk postbode of buschauffeur worden. We zijn blij dat hij uiteindelijk de voorkeur heeft gegeven aan een bureaustoel, want zijn gortdroge humor kunnen we nu al niet meer missen. Jesper vind ons ook leuk en gezellig en doet enthousiast mee met alle activiteiten die Byte organiseert. Dat zijn er nogal wat; een match made in heaven dus!
Buiten werktijd spendeert hij zijn tijd aan 2 knotsgekke katten, bezoekt hij graag andere plaatsen of gooit hij een biologisch verantwoorde hamburger op de barbecue. Koken is sowieso iets wat hij graag doet, al rent hij hyperventilerend weg bij het zien en ruiken van blauwschimmelkaas. Je schijnt hem wakker te kunnen maken voor sushi, maar omdat we zeer gesteld zijn op onze nachtrust hebben we dat nog niet getest. Welkom Jesper!
 
 
[widget id=”magereport_widget-4″ /]