Even voorstellen: Zes nieuwe medewerkers

We hebben de afgelopen tijd weer nieuwe en slimme aanwinsten bij Byte mogen verwelkomen. Ze zitten inmiddels alweer lekker op hun plek, dus hoog tijd dus om deze nieuwe medewerkers aan jullie voor te stellen: Sophia, Reggy, Fred, Evelien, Panos en Merel!
 

IMG_2334Sophia is ons nieuwste lid op de afdeling Techniek. Zij heeft Saint Louis, Missouri verruilt voor het prachtige Amsterdam waar ze al snel de keuze voor Byte heeft gemaakt. Met deze Amerikaanse techdame mogen we bij Byte in onze handjes knijpen, zo vaak zie je geen echte DevOps dame! In haar vrije tijd hakt deze powervrouw bomen om, houdt ze van breien en weet ze hoe je van kefir goede pannenkoeken maakt.
 
Reggy is al een paar maandenIMG_2338 bezig bij het KlantContactTeam (KCT). Hij is al flink ervaren in de hostingwereld en kon daardoor bijna zo aan de slag bij ons. Voetballer in hart en nieren. Houdt van lekker eten, maar kan zelf net een ei bakken (notabene zijn óma maakte kippenpootjes voor een etentje waarbij iedereen iets ZELFgemaakts meebracht :-)). Gelukkig maakt hij dat direct goed met een heerlijke dosis humor.
 
 
IMG_2340
Fred is met zijn 21 jaar de jongste bij Byte. Een half jaar geleden klopte hij aan bij Byte: hij zocht een stageplek om zijn marketingopleiding af te ronden, maar wilde het liefst de hele dag code kloppen. Wij boden hem de kans om een marktonderzoek voor Hypernode te doen en ondertussen mee te werken aan de ontwikkeling ervan. Nu hij bijna klaar is met zijn opleiding hebben we hem direct geclaimed. Die jongen laten we niet meer gaan! En hoewel Fred 21 jaar geleden als Rick geboren is, heeft hij deze naam moeten opgeven om bij Byte te kunnen blijven 😉 Twee keer een Rik in één team is te moeilijk.
 
IMG_2337
Evelien is de nieuwste aanwinst binnen het KCT. Ze is een ervaren tante in accountmanagement, weet wat ze wil en uitermate leergierig. In haar vrije uurtjes is ze haar opleiding tot interieurstylist aan het afronden. Hoewel ze hier ontzettend veel lol in heeft is het vooral een hobby. Het liefst levert Evelien ijzersterke support en ze kan niet wachten tot ze full pull kan meedraaien. Waarom: haar beloning zijn dankbare klanten die superblij zijn met haar hulp.
 
IMG_2342Panos is onze stagiair uit Griekenland. Hij doet zijn master thesis bij ons: hij ontwikkelt CMS installers en onderhoudstools voor Joomla!, WordPress, Magento en Drupal. Erg gewenst werk dus! Hoewel hij het warme Griekenland wel mist, maken de collega’s veel goed. Panos: “Everyday is a big challenge but also a source of inspiration, as teams are working on demanding tasks. Byte is paving the way regarding web hosting in Netherlands. Of course, the results are more than rewarding :)”. In zijn vrije tijd maakt zijn liefde voor technologie plaats voor muziek en fotografie.
 
En daar ben ik; MIMG_2344erel. Gesolliciteerd voor een functie binnen het KCT, aangenomen bij de afdeling Marketing en Communicatie. Achteraf gezien uiteraard de leukste afdeling binnen Byte, als je het mij vraagt ;-). Met veel enthousiasme ga ik aan de slag met concurrentie-analyses, social media, events, etc, en ga ik me samen met Suzanne inzetten voor superheldere en duidelijke communicatie. Daarnaast doe ik ook nog veel andere dingen en kan je mij tegenkomen tijdens Meet Magento. In mijn vrije tijd zul je mij vooral vinden op het voetbalveld, waarbij ik vooral uitblink in de derde helft!
 
 
 
[widget id=”magereport_widget-5″ /]