Byte op Joomla!dagen 2015

Op zaterdag 11 en zondag 12 april zijn de jaarlijkse Joomla!dagen in Zeist. Heb jij een Joomla! website, dan is het dit jaar wel HEEL slim om naar de Joomla!dagen te komen. Samen met Sander Potjer van Perfect Web Team zullen wij namelijk een presentatie geven over Varnish i.c.m. Joomla!, de ultieme snelheidsbooster. We bespreken hoe Varnish zich verhoudt tot andere Joomla! cachingmethoden, hoe onze Varnish cluster set-up werkt en hoe je Varnish implementeert op je site.

Maar sterker nog: gedurende de twee dagen zullen we met 5 Byte techies klaar staan om ter plekke Varnish te implementeren op jouw site (of testdomein)! Dat doen we om de gemiddelde laadtijd van Joomla! sites flink naar beneden te halen (daar dragen wij natuurlijk heel graag aan bij ;-)) EN om met eigen ogen te zien waar men tegenaan loopt tijdens de implementatie. Met die informatie kunnen we de dienst nog beter aanpassen op het gebruiksgemak. De implementatie doen we natuurlijk samen met jou, zodat jij precies weet wat we doen, en zodat je het daarna bij een andere site zelf kunt doen.

Wil jij de Joomla!dagen verlaten met een supersnelle Joomla! site? Zorg dan dat je je inloggegevens van je Joomla! backend en evt FTP gegevens van je huidige hoster meeneemt.

Natuurlijk zijn we het weekend ook aanwezig met een stand. Wil je dus gewoon even kennismaken of heb je wat vragen? Kom gerust langs!

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post