Meet Magento 2017

Op woensdag 10 mei 2017 vindt de 9e editie Meet Magento Nederland plaats in DeFabrique in Utrecht. We zijn dit jaar Platinum Sponsor en aanwezig met twee stands en verschillende presentaties.Het event is interessant voor zowel webwinkeliers, e-commerce managers als developers. Het programma is gevuld met meer dan 30 nationale en internationale sprekers waaronder onze eigen Tim Muller (@MageTimm).Voor iedere bezoeker is er een passende track en voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Sportief begin

De inloop van het event is officieel van 09:00 en 9:30 uur.  Voor de sportieve bezoekers van Meet Magento #MM17NL begint het event al vroeger! Om 08:00 uur start de traditionele Magerun. Een run van 3 of 5 kilometer om de dag goed te beginnen. Om 09:30 wordt de dag officieel geopend door hosts Amber Kortzorg en Guido Jansen. Het programma is daarna verdeeld over 7 zalen.

Advance Your Business track

Deze track kenmerkt zich door diverse keynote speakers van bijvoorbeeld Patta, VanMoof, Heineken en Breizh World. Ook worden de actuele onderwerpen zoals productoptimalisatie, realtime personalisatie, online persuasion, customer journey, en verkopen via social media besproken. Tenslotte zullen de mensen van Magento het laatste nieuws over het succesvolle e-commerce platform met je delen.
Daarnaast zijn er meerdere interactieve sessies zoals de paneldiscussie over het kiezen van een app of het optimaliseren van de website. Zo is er bijvoorbeeld de interactieve sessie: ‘So You Think You Can Sell’ weer terug. Waarin drie webshops live onder de loep genomen door een expertjury.

Create Great Tech track

Developers kunnen tijdens Meet Magento meerdere sessies en workshops volgen. Magento experts zoals Igor Minialo van Magento,  Kuba Zwolinski van Snow.Dog, Ivan Chepurnyi van EcomDev, Toon Verwerft van PHPro, Ray Bogman van SupportDesk, Bob van Luijt van Kubrickology en natuurlijk Tim van Byte. Hij zal een presentatie geven over de lessen die MageReport ons leert.

Discover Magento track

Voor de webwinkeliers en e-commerce specialisten die erover denken Magento te gaan gebruiken is er de Discover Magento track in het leven geroepen. Gedurende de dag worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de vele mogelijkheden van Magento (2 en Enterprise). Het programma bestaat uit een introductie, succesvolle cases, een presentatie van een spreker van Magento en diverse speeddates.

Tijdens de speeddates kunnen de bezoekers al hun vragen stellen aan de beste Solution Providers van Nederland zoals Guapa, Cream, Smile Nederland, Madia en Experius. Het hele programma is zo in elkaar gezet, dat de bezoekers een gehele businesscase in 1 dag compleet kunnen maken. Vanaf 16:00 uur kunnen de bezoekers van deze speciale track ook naar de rest van het Meet Magento event en de borrel.

Meet Magento Awards uitreiking en afterparty

Om deze dag extra goed af te sluiten is er een afterparty. Tijdens de afterparty vindt de uitreiking van de prestigieuze Meet Magento Awards plaats.Wij hebben er alvast heel veel zin in en het lijkt ons leuk je op Meet Magento te spreken! Kijk voor meer informatie op Meet-Magento.nl.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken