We hebben afgelopen tijd weer twee nieuwe helden mogen verwelkomen. Ze zijn ondertussen al door hun proeftijd heen en ze zijn al mee geweest op het legendarische Byte weekendje weg 2015. Hoog tijd dus om deze twee aan jullie voor te stellen!

Bartek

mii-bartekBartek is de nieuwste aanwinst binnen het MarCom team. Zijn volledige naam, van origine Pools is Bartłomiej Martien Bezemer. Hij is een echte nerd op online marketing gebied en heeft als hobby grafische vormgeving en Anime series kijken. Hier schrijft hij ook graag over op zijn eigen blog. “Het is leuk om interesses te delen met mensen over de hele wereld, van Amerika tot Japan. Je scope wordt zoveel groter als je het met mensen kan delen.” In het weekend bezoekt hij graag musea, drinkt hij een goed kopje koffie en wandelt hij door parken en steden met mooie architectuur en historie. ‘ s Avonds kun je hem vinden al loungend met zijn vrienden!

Ruud

mii-ruudmii-udayDrie keer is scheepsrecht moet Ruud gedacht hebben, nadat zijn sollicitatie de eerste 2 keer net te laat kwam. Gelukkig voor ons is DJ RuuduX echt een aanhouder (hij wilde zo graag bij Byte werken dat hij het geen probleem vond dat zijn reistijd is verdubbeld). Deze klantcontact- topper neemt een schat aan kennis en ervaring mee. Hij heeft een rijke muzieksmaak die goed van pas komt bij zijn vrijetijdsbesteding: draaien op feesten en partijen. Een hobby waar Byters graag gebruik van maken. 😉 Naast Ruud hebben wij ook Uday (zijn blindengeleidehond) mogen verwelkomen. Dat Uday populair is binnen Byte blijkt wel uit het feit dat menig vrouwelijk schoon voor hem op haar knieën gaat.

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post