Byte logo

We hebben sinds het begin van 2017 weer een aantal slimme aanwinsten bij Byte. Inmiddels hebben ze allemaal hun eerste weken erop zitten en draaien ze op volle toeren mee binnen Byte! Tijd om ze voor te stellen. Welkom Mandy, Hette, Erik en Annabel!

Mandy

Mandy is onze nieuwste aanwinst binnen het KCT. Ze werkt al een lange tijd in de hostingwereld, waar ze in terecht gekomen is door haar prachtige telefoonstem! Ze krijgt ontzettend veel energie van het helpen van klanten en is heel zorgzaam ingesteld. Dit zie je aan het feit dat ze als tiener verzorgende wilde worden. Tegenwoordig zorgt ze heel goed voor haar zoontje als ze niet bij Byte is. Als er nog tijd over is doet ze een extra bootcamp of is ze aan het gamen.

Hette

Hette is een ware duizendpoot binnen Byte. Hij is begonnen met 1 dag in de week om sales te ondersteunen maar door wat interne verschuivingen ondersteunt hij ons nu zo’n 4 dagen per week. Inmiddels is het niet alleen meer sales maar doet hij ook het nodige voor marketing. Hette vindt Byte echt een super tof bedrijf om bij te werken. In september gaat hij zijn master afmaken en wie weet wat we daarna nog van hem zien! In zijn vrije tijd houdt Hette van wielrennen en gaat hij graag uit met zijn vrienden.

Erik

Erik schrijft zijn thesis bij Byte, dit doet hij op de afdeling techniek. Met zijn opleiding hbo ICT zal Erik aan het eind van zijn stage een advies opleveren voor de beste implementatiemethode voor IPv6. Hij heeft een grote voorliefde voor techniek, vanaf jongs af aan was hij al bezig met het rommelen aan computers en ook gamen doet hij graag. Daarnaast is hij gek op de Italiaanse keuken, je mag hem hier zelfs voor wakker maken! Maar ook de wereld verkennen met zijn fotocamera is een van de grote hobby’s van Erik.

Annabel

Annabel schrijft net als Erik haar hbo thesis binnen Byte. Het lieflijke Brabant heeft ze hiervoor omgeruild voor het stoere Amsterdam. Inmiddels heeft ze al een paar keer alle ogen op haar gehad om haar uitspraken (HOUDOE) maar toch is ze al een maand aan de gang en heeft ze het ontzettend naar de zin! “Ik ben hier echt in een warm bad gevallen!” Annabel schrijft haar thesis voor haar opleiding communicatie en doet onderzoek naar de buyers journey van Byte. Dit doet ze binnen de marketingafdeling. Verder is ze iemand die reislust met de paplepel ingegoten heeft gekregen en houdt ze ontzettend van sushi eten.

Hier zijn ze dan! v.l.n.r. Hette, Mandy, Annabel en Erik. Welkom!

nieuwe medewerkers Byte

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post