NK Router Rennen 2010

NK Router Rennen 2010

Afgelopen zaterdag 28 augustus vond het NK Router Rennen plaats bij Alternate in Ridderkerk. Twaalf teams streden om het kampioenschap. Byte werd vertegenwoordigd door maar liefst twee teams: Byte Boys en Byte Babes.

In teams van vier moesten de deelnemers ieder een rondje van 60 meter (of 2 rondjes in de finale) in een estafette afleggen. Tot zover klinkt het nog makkelijk, maar de naam van het evenement komt natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Onder iedere voet moest een router bevestigd zitten. Als estafettestokje werd een routerantenne gebruikt.

Byte Babes derde op het NK Router Rennen 2010

Byte Babes derde op het NK Router Rennen 2010

 

Byte Boys op het NK Router Rennen

Byte Boys op het NK Router Rennen

Byte zou Byte niet zijn als we niet ons beste voetje voor zouden zetten. We hebben dus echt álles gegeven. Helaas was dit voor de Byte Boys niet genoeg om verder te komen dan de eerste ronde… Maar, aan de inzet lag het zeer zeker niet!

Byte Babes deden het een stuk beter en hebben het maar liefst tot een derde plaats weten te schoppen. De tegenstanders deden er alles aan de babes uit de wedstrijd te krijgen, elleboogjes en heupen werden veelvuldig ingezet, maar ze waren niet te stoppen. Pas in de finale bleek de tegenpartij te sterk, maar toen was de buit al binnen :): De Byte Babes hebben € 250 gewonnen voor het goede doel Dance4life en een bronzen medaille!

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post