Update: deze aanbieding is niet langer geldig. Neem graag contact met ons op via support@byte.nl voor meer informatie over ons huidige aanbod.

Goed nieuws voor iedereen die de performance van zijn site wil verbeteren!
Als eerste hoster in Nederland kunnen we onze klanten nu een unieke deal bieden voor de performance-analysetool New Relic. Dat konden we natuurlijk al, maar we doen er nu nog een schepje bovenop.

Dankzij een partnerschap met New Relic kunnen we namelijk twee New Relic accounts voor een wel heel unieke prijs aanbieden.

New Relic Standard -> Gratis

Het Standard account is een speciaal account dat alleen beschikbaar is voor partners van New Relic. Het biedt net iets meer mogelijkheden dan het gratis Lite account (dat rechtstreeks bij New Relic is af te nemen). Byte biedt het Standard account gratis aan.

Wanneer je het Standard account activeert krijg je automatisch van ons eerst twee weken lang een Pro account. Zo kun je optimaal gebruik van maken van alle features. Na die twee weken gaat je account automatisch over in een Standard account. Mis je daarna features? Dan kun je upgraden naar een Pro account, voor een heel goede deal 😉

New Relic Pro -> € 65 p/m

Waarom Pro?

Het Pro account heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van het Standard account. Het geeft nog meer inzicht in de performance van je site. Zo heb je onder andere …

  • toegang tot historische data van drie maanden (Pro) in plaats van één week (Standard).
  • niet alleen inzicht in welke processen binnen je site traag zijn (Standard), maar ook waarom (Pro).
    Je ziet precies waar de milliseconden aan besteed worden om de pagina klaar te maken voor de browser. Zo kun je een performanceprobleem snel te relateren aan bijvoorbeeld een brakke extensie, een connectiviteitsprobleem met een extern opslag medium of website (licentie checks bijvoorbeeld), of een overbelasting van een server. Zo heb je in een mum van tijd de bottleneck binnen je site gevonden, waar je zonder New Relic Pro dagen, weken of zelfs maanden over zou doen.

Meer verschillen tussen het Standard account en het Pro account vind je op newrelic.com (http://newrelic.com/partners/standard).

New Relic Pro bij Byte

Normaal gesproken is het New Relic Pro account alleen via New Relic zelf verkrijgbaar, voor een prijs van $149 p/m (indien je voor een jaar vooruitbetaalt). Byte heeft een unieke deal met New Relic gesloten waardoor wij zelf het Pro account kunnen verkopen. En dat geeft je heel mooie voordelen:

  1. We bieden het Pro account aan voor de helft van de prijs: € 65,- p/m excl. BTW.
  2. Het Pro account is per maand te activeren en op te zeggen. Zo kun je het precies gebruiken zoals jij wilt: voor het permanent monitoren van de performance van je site, of tijdelijk om een issue op te lossen.
  3. New Relic is standaard op onze servers geïnstalleerd. Hierdoor heb je het activeren ervan zelf in één klik gedaan. Dat scheelt je dus ingewikkelde configuratiewijzigingen op de server of tijd en geld omdat je hoster het voor je moet doen.
  4. Ook fijn, je sluit het account bij Byte af. Hierdoor heb je niet te maken met enthousiaste Amerikaanse verkopers die er zo hun eigen verkooptechnieken op na houden 😉

Ik wil dit, hoe kom ik eraan?

New Relic bij ByteNew Relic is beschikbaar bij de volgende hostingpakketten:

Clusterplatform:

  • Optimize
  • MCU

Magentoplatform:

 

Heb je al één van deze pakketten, maar nog geen New Relic?
Ga naar je Service Panel –> Activeer New Relic bij het tabblad Instellingen. Je krijgt dan eerst twee weken een Pro trial.
Ga naar je Service Panel

Heb je al één van deze pakketten, en een Standard New Relic account?
Ga naar je Service Panel –> Upgrade naar Pro op de New Relic pagina.
Ga naar je Service Panel

Heb je een ander pakket dan hierboven genoemd?
Ga naar je Service Panel –> upgrade naar één van bovengenoemde pakketten –> Activeer New Relic bij het tabblad Instellingen.
Ga naar je Service Panel

Heb je nog geen hostingpakket bij Byte?
Bekijk welk van de bovenstaande pakketten het beste bij je past. Als de verhuizing is voltooid kun je direct aan de slag met New Relic.
Bekijk hosting voor Magento | Bekijk hosting voor andere CMS’en

Succes!!

Meer lezen over New Relic?

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post