Varnish bij Byte

Goed nieuws, de ultieme snelheidsbooster Varnish is nu ook beschikbaar voor webshops met een Dedicated Magento Cluster!

Varnish is een front-end cache waarmee je de laadtijden van je webshop flink kunt versnellen.
Een snelle webshop zorgt ervoor dat je bezoekers met meer plezier door je webshop klikken, dat ze sneller en meer aankopen zullen doen en uiteindelijk dat je omzet stijgt. Daarnaast hecht ook Google waarde aan de snelheid van je webshop en worden webshops met een snellere laadtijd beloont met een hogere positie in de zoekresultaten.

Varnish activeren en implementeren

Je kunt Varnish activeren via het Service Panel. De daadwerkelijke implementatie op jouw webshop vereist nog wel wat configuratiewijzigingen. We leggen ze stap voor stap uit in het Kennisbankartikel Varnish voor Dedicated Magento Servers & Clusters.

Varnish op het clusterplatform

Ook websites op het clusterplatform kunnen gebruik maken van Varnish. Vanaf het hostingpakket Performance is het inbegrepen bij je pakket. Ook hierover staat een uitgebreide handleiding op de Kennisbank: Varnish op ons clusterplatform

Andere tips en tricks om je website te versnellen

Naast het installeren van Varnish zijn er nog andere slimme tips en tricks om je laadtijd van je site te versnellen. Binnenkort lees je hier meer over tijdens onze themaweken van de snelheid. Hou ons in de gaten!

 

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post