Zoals gisteren beloofd, maken we vandaag de uitslag bekend van onze 1 april actie: de keuzevraag die we gisteren op 1 april aan onze klanten hebben voorgelegd. Voor wie de inhoud van de melding gemist heeft, lees dan eerst even verder op onze blogpost van gisteren.

Keuze uitslag 1 april grap

Keuze uitslag 1 april actie

In totaal hebben maar liefst 325 klanten hun keuze via het Service Panel kenbaar gemaakt. De meerderheid met 215 stemmen gaf de voorkeur aan de originele weergave, maar dan op halve snelheid. Nog eens 110 klanten hebben gekozen voor een zwart-wit weergave op normale snelheid.

Een erg interessante uitslag. Mochten we in de toekomst nog eens zo’n keuze aan onze klanten voorleggen (u bent gewaarschuwd!), dan vragen we wellicht ook om de argumentatie achter de keuze.

We hebben de hele dag door erg veel leuke reacties mogen ontvangen. Daarnaast hebben we ook een enkele niet zo’n blije reactie gekregen. We willen iedereen die is geschrokken van onze melding dan ook onze oprechte excuses aanbieden. We hopen dat diegenen getroost zijn door het feit dat zij zeker niet de enige waren die het bericht serieus hebben genomen.

Reacties 1 april actie Byte

Hierbij in ieder geval een selectie van leuke / grappige / opvallende reacties die we hebben ontvangen. Helaas kunnen we ze niet allemaal plaatsen, maar hierbij toch een aantal om een idee te krijgen!

“Hulde! Ik was serieus aan het bedenken of een zwart-wit JPG inderdaad gemiddeld 50% kleiner is dan dezelfde in kleur, en dat het nog niet zo eenvoudig is om HTML en CSS automatisch aan te passen om de site monochroom maar nog wel leesbaar te maken, want deels kleur en deels niet lijkt natuurlijk ook nergens naar. En toen viel het kwartje. Erg sterk.”

“Hahaha, geweldig! 😀 Ik mis keuze C: per post een afdruk van de website versturen naar de bezoekers. Geniet van de reacties vandaag!”

Ik mag aannemen dat dit een goede 1 april grap is? Of zetten we de servers gelijk in de nieuwe tunnel?”

Goed gedaan:)
Smorgens vroeg al bij mijn ballen gepakt……. :)”

Mooie actie! Heel gedegen opties! fijn hoor 1 april 🙂 Hoe dan ook sterkte met de ongemakken van de nz-lijn, dat jullie maar niet iedere dag vertraagd op kantoor aankomen.”

Dat is zeker een probleem.
Misschien is het ook een oplossing om alleen de even of oneven beeldlijnen op te sturen. Een gebruiker ziet dit waarschijnlijk toch niet op die grote schermen. Volgens mij heb ik hier nog wel wat code voor liggen. Kun je zo gebruiken. Vandaag ben ik redelijk druk maar morgen kun je rustig contact opnemen.”

Geweldige grap….. Dank voor meer humor op deze droog-kloot-aarde.”

“Bedankt voor het melden van het Noord-Zuidlijn interwebs probleem. Wij waren al van plan om milieubewuster met onze website om te gaan. Is het ook mogelijk om de site in de PMS kleur 362c te tonen (en bespaart dit ook bandbreedte)?”

Goede grap. Ik ben er ingestonken, maar had wel zo mijn twijfels. Leuk: een echte 1 april grap.”

“Nou dacht ik toch echt dat ik niet meer in 1-aprilgrappen zou trappen. Ik vond het al wel verdacht, die opties, maar er gebeuren zoveel rare dingen, dus….
Om het goed te maken, daag ik Byte uit een bordje met toepasselijke afbeelding en dito tekst bij mij te bestellen! Een taart voor Byte bestellen gaat me net iets te ver. Een fijne 1-aprildag verder!”

“Is een goede! Maarre die taart…zal ook wel een 1 aprilgrap zijn;)”

“Wat zijn jullie een stel ongelofelijke HUFTERS:-)))))))
We begrepen er al niets van… 50 % of zwart/wit ?? We lopen er al de halve dag over te na te denken! Zonder twijfel de beste grap van de dag, complimenten!!!!!!”

“Ik wil een tweetalige banner op de homepage. ‘site traag? sorry voor de overlast, de noordzuidlijden heeft mijn bandbreedte gefokt’ I heart mijn hostingpartij.’
Kan je die ook maken voor me? Flash? Doe ik nergens moeilijk over.”

“Bedankt voor de leuke 1 april-grap. Het gaf mij inspiratie voor een eigen variant.
Hier is een screencapture: http://www.zwartekat.nl/grfx/2010-04-01-zwartekat-1april.jpg

“Leuke grap :-). Overigens zijn we gisteren al wel begonnen om alle images en teksten in monochroom te zetten. Jammer dat dit allemaal niks is geweest.”

Hahaha ik zag ’t gisteren op m’n mobiel en dacht nog ..hoezo monochroom en fullcolor? , what about the datacenter hoe kan ditt?? Ok u guys got me!!! Ik ging er vandaag serieus nog eens helemaal voor zitten, om m’n test keuze te maken 😉
Als ik nu een katapult had, had ik die taart naar jullie toe gelanceerd.”

Scan je eigen Magento shop op veiligheidslekken

Related Post