Events2 min lezen

Webwinkel Vakdagen 2020, ben jij er ook bij?

Door Demi op donderdag, 23 januari, 2020

Webwinkel Vakdagen 2020, ben jij er ook bij?

In dit artikel

Op 29 en 30 januari is het weer zover. De Webwinkel Vakdagen. In de Jaarbeurs in Utrecht zullen de experts op het gebied van e-commerce zich verzamelen. En natuurlijk zijn wij erbij!

Elk jaar weer is het een groot succes, en ook dit jaar worden er 13.000 bezoekers verwacht. En dat is niet voor niets. Bedrijven als Bol.com, Tony Chocolonely, Intertoys,  Jumbo en ISM eCompany zijn aanwezig. En met 280 e-commerce leveranciers en meer dan 250 sprekers doe je veel inspiratie op. Een unieke kans dus om ervaring uit te wisselen met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Natuurlijk is ook Hypernode dit jaar weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Naast onze aanwezigheid in de Jaarbeurs kun je ons ook vinden op  de exposantenborrel, Dutchento borrel en Shopware User Group borrel. Geen verrassing voor degene die ons kent. 😉 Als jij ook aanwezig bent willen we jou zeker niet missen. Graag zien we elkaar voor een praatje tijdens de koffie of een borrel en misschien wel om een dansje te wagen. Laat ons weten als je erbij bent, en let’s meet up!

Benieuwd naar de Webwinkel Vakdagen? Bekijk voor een sfeerimpressie de aftermovie van de Webwinkel Vakdagen 2019:

http://https://www.youtube.com/watch?v=op7uYnlh2pE
 
 

Hi! Mijn naam is Dion, Account Manager at Hypernode

Wil je meer weten over Hypernode's Managed E-commerce Hosting? Plan je online meeting.

plan een een-op-een meeting tel:+31648362102

Visit Hypernode at