Managed Dedicated Hosting

Ervaar de kracht van Hypernode managed dedicated hosting. Onze dedicated servers vormen de basis voor een optimale performance, staan razendsnel voor je klaar en worden volledig door onze hosting specialisten beheerd.

Managed Dedicated hosting waar je op kunt bouwen

Geavanceerde applicatie- en serverbewaking

Onze servers en jouw webshop worden 24/7 actief gemonitord. Wanneer de monitoring iets vreemds detecteert, ontvangen we onmiddellijk een melding, waarop ons support team direct reageert. Ook kun je via het Hypernode Control Panel de performance van je webshop en server(s) in detail bekijken.

Beveiliging wordt bloedserieus genomen

Er worden veel beveiligingsmaatregelen genomen om ongewenste bezoekers en hackers weg te houden van je shop. We bieden veel beveiligingsfuncties, zoals brute-force-beveiliging, geautomatiseerde back-ups, botblokkering, SSL via Let's Encrypt en FTP/MySQL-whitelisting.

Optimale prestaties

Onze dedicated servers zijn voorzien van enterprise hardware en beschikken doorgaans over aanzienlijk meer resources dan andere hosting bedrijven. We vinden het van groot belang dat je webshop snel en stabiel draait, en zorgen er dan ook voor dat jouw webshop optimaal presteert.

Baanbrekende E-commerce Hosting

#1 E-commerce Hosting Platform in Nederland

De hosting performance van jouw webshop is sterk afhankelijk van de hardware die erachter schuilt. Bij Hypernode bezuinigen we niet op kwaliteit en leveren we krachtige dedicated servers. Met onze Hypernode Dedicated Hosting krijg je toegang tot onze dedicated servers, flexibiliteit en ruimte om te groeien. Door onze jarenlange ervaring zijn we er zeker van het Hypernode platform en onze bare metal servers jou performance winst opleveren.

Door onze Managed Dedicated Hosting kun jij je volledig focussen op je webshop en laat je je ontzorgen op het gebied van hosting. Je hoeft je geen zorgen over software-updates en serverconfiguraties. Wij nemen je dit uit handen en denken proactief met je mee over het verbeteren van de performance en beveiliging van je webshop.

Door onze Managed Dedicated Hosting kun jij je volledig focussen op je webshop en laat je je ontzorgen op het gebied van hosting. Je hoeft je geen zorgen over software-updates en serverconfiguraties. Wij nemen je dit uit handen en denken proactief met je mee over het verbeteren van de performance en beveiliging van je webshop.

Voordelen van Dedicated Hosting

Snelle SSD Drive

De SSD drive die Hypernode gebruikt werkt veel sneller en energiezuiniger dan een traditionele harde schijf.

Krachtige Intel Processoren

Onze servers bevatten krachtige Intel Processoren. Als meest belangrijke onderdeel van de servers, werken die van ons dan ook razendsnel.

Razendsnelle Performance

Krachtige bare metal servers op het Hypernode platform leveren unieke performance.

Periodieke Hardware Checks

Al onze hardware wordt regelmatig gecheckt op het gebied van beveiliging, updates etc.

ISO Gecertificeerd Datacenter

Met dit certificaat geven we de zekerheid aan al onze klanten dat privacygevoelige data volgens gecertificeerde normen en kaders worden verwerkt.

Eenvoudig up- en downgraden

Via het Control Panel kun je zelf makkelijk, 24/7, up en downgraden waarbij je alleen betaalt naar wat je gebruikt.

Start een gratis trial!

"Hypernode heeft het e-commerce team van de ANWB in korte tijd weten te verbazen met betere prestaties dan verwacht, wat tot uiting komt in conversie."

Jayton van den Berg

"De inhoudelijke Magento kennis, de bereidheid om verwachtingen te overtreffen en de performance prestaties maken ons bij Kees Smit al jaren meer dan tevreden!"

Kail Tanriverdic

"Hypernode staat al jaren bekend als een proactief hostingbedrijf met veel kennis van e-commerce. En bij Vingino plukken we daar de vruchten van."

Krista Dirksen

"De basis voor een snelle website is snelle hosting, en daarvoor zijn we naar Hypernode gegaan."

Sander Kwint

Wat is een dedicated server?

Een dedicated server is een server waarbij je toegang krijgt tot alle fysieke resources. Je krijgt dus beschikking tot alle rekenkracht en werkgeheugen van de server. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een VPS waar je maar een deel van de resources van een server tot je beschikking hebt. Je hebt dus volledige capaciteit en je bepaalt zelf welke software geïnstalleerd wordt.

Hoe weet ik welke dedicated server het meest geschikt is?

Dit is afhankelijk van het soort webshop dat je hebt. Hoe meer bezoekers, des te meer resources je nodig hebt, hoe zwaarder de dedicated server is. Het kan best zo zijn dat jouw behoeftes niet in onze standaard hosting plannen vallen. Dit is voor ons geen enkel probleem want we zetten een dedicated server op maat voor je klaar als we alle behoeftes in kaart hebben gebracht.

Hoe snel kan Hypernode een dedicated server opleveren?

Dedicated Servers worden over het algemeen binnen een uur opgeleverd. De levertijd is afhankelijk van het type Dedicated Server dat je wilt afnemen. Voor een specifieke levertijd van een van onze producten adviseren we je contact op te nemen met onze specialisten. Bel of e-mail ons, wij staan voor je klaar!

Nog niet overtuigd? Ervaar dan zelf onze Dedicated Hosting tijdens de 14 daagse gratis proefperiode! 

Meer weten? neem contact met ons op