PageSpeed Booster

Het optimaliseren van de laadtijd van je Magento 2 webshop kost vaak veel geld en vereist technische kennis. Hypernode's PageSpeed Booster maximaliseert automatisch je PageSpeed-scores en verbetert de performance van je shop. Benieuwd hoe we jouw online succes een boost kunnen geven?

Waarom de PageSpeed Booster jouw online success een boost geeft!

Bespaar development tijd

Er is minder development tijd en skills nodig om je PageSpeed score hoog te houden.

Focus op je core business

Wanneer je development tijd bespaart, kun je meer tijd besteden aan marketingcampagnes, het toevoegen van producten, het verbeteren van content etc.

Belangrijk voor SEO / Core Web Vitals

Zoekmachines houden bij het beoordelen van organische posities rekening met de laadtijd van je shop.

Verbeterde gebruikerservaring

Een snelle shop heeft ook een positieve invloed op de online winkelbeleving van je bezoekers.

Vind gemakkelijk kostbare PageSpeed problemen

Je PageSpeed ​​wordt gemakkelijk verlaagd door kleine fouten zoals het uploaden van (te) grote bestanden. De PageSpeed ​​Booster lokaliseert deze problemen continu en voorkomt een impact op uw PageSpeed-score.

Hogere conversieratio

Het resulteert in meer bezoekers en een hogere conversieratio en dus een hogere omzet.

Hoe werkt de PageSpeed Booster?

Hypernode's Pagespeed Booster is een unieke pagespeed service en een reverse proxy die voor je Magento shop staat, net als Varnish. Op pagina's die in de cache worden opgeslagen, gebruikt het veel statische optimalisatietechnieken om de PageSpeed score en prestaties van je shop aanzienlijk te verhogen. Naast honderden andere optimalisaties, optimaliseert de PageSpeed ​​Booster je JavaScript en CSS, configureert DNS Preconnect, verkleint HTML, implementeert PWA pre-rendering en comprimeert afbeeldingen.

Onze PageSpeed ​​Booster automatiseert frontend performance optimalisaties. Kortom, het is een Optimization-as-a-Service (OaaS). Dit betekent dat er minder ontwikkelingsuren hoeven te worden besteed aan frontend prestatie-optimalisaties. Deze vrije uren besteed je nu aan andere developmentactiviteiten zoals het implementeren van nieuwe features, landingspagina's en designs of het verbeteren van je checkout. Hiermee besparen we developers enorm veel tijd in hun dagelijkse werk!

Onze PageSpeed ​​Booster automatiseert frontend performance optimalisaties. Kortom, het is een Optimization-as-a-Service (OaaS). Dit betekent dat er minder ontwikkelingsuren hoeven te worden besteed aan frontend prestatie-optimalisaties. Deze vrije uren besteed je nu aan andere developmentactiviteiten zoals het implementeren van nieuwe features, landingspagina's en designs of het verbeteren van je checkout. Hiermee besparen we developers enorm veel tijd in hun dagelijkse werk!

Vergeet urenlange optimalisaties zonder het gewenste resultaat

Javascript optimalisatie

We minimaliseren Javascript en stellen deze uit voor een snellere FCP (First Contentful Paint).

DNS Preconnect

Met een DNS Preconnect zorgen we ervoor dat de verbinding met externe domeinen al gemaakt is voordat de gebruiker het verzoek indient.

CSS optimalisatie

Door middel van Critical CSS generatie laden we eerst de benodigde CSS voor content boven de vouw in.

Afbeeldingen optimaliseren

Afbeeldingen worden gecomprimeerd door Hipex CDN, geschaald op basis van Viewport, ingeladen d.m.v. lazy loading en geformat als AVIF.

HTML minify

Door het verkleinen van HTML verwijderen we onnodige HTML code en maken we de bestandsgrootte aanzienlijk kleiner.

PWA pre-rendering

We zetten de Javascript om naar HTML zodat deze beter leesbaar is voor zoekmachines.

Bekijk zelf hoe de PageSpeed Booster jouw performance kan optimaliseren!

Onze klanten over de PageSpeed Booster

We scoren de maximale score van 100 op desktop en 94 op mobiel na gebruik van de PageSpeed ​​Booster!

Nino Matulessy

Door de PageSpeed ​​Booster is de snelheid van onze website flink gestegen, wat tot uiting komt in de Google Pagespeed Insights.

Jelle Geerdink

Wij zijn zeer tevreden over de PageSpeed ​​Booster. In korte tijd is onze PageSpeed-score omhooggeschoten.

Gerrit van der Garde

Deze shop vliegt nu! Heb je echt een raket geïmplementeerd?

Nick Geleedst

Prijzen

PageSpeed Booster

€375/ma

Je krijgt twee omgevingen:

  • Productie
  • Development
  • Automatische PageSpeed optimalisaties
  • Gebruiksvriendelijk Admin panel
  • Gedetailleerde error logging
Bestel nu

Maximaliseer automatisch je PageSpeed-scores en verbeter het succes van je shop

Installeer een development node

Om de PageSpeed ​​Booster correct te laten werken, moet je enige tijd besteden aan het instellen ervan. Je shop moet op een Hypernode worden gehost. Vervolgens wordt een development omgeving gebruikt om de PageSpeed Booster te installeren en te testen.

Valideer je code

Het is mogelijk dat je site fouten bevat in de HTML/CSS-code. De PageSpeed ​​Booster zal deze fouten vinden. Deze moeten worden verholpen om de PageSpeed ​​Booster correct te laten werken. Zodra je code is gevalideerd, zijn we klaar om de PageSpeed-scores in je productieomgeving te optimaliseren.

Maximaliseer automatisch je PageSpeed-scores

Prestatie-optimalisaties worden automatisch geïmplementeerd in je shop en daarom worden je PageSpeed-scores onmiddellijk gemaximaliseerd.

Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op!

PageSpeed Booster FAQ

Moet ik mijn shop bij Hypernode hosten om gebruik te kunnen maken van de PageSpeed Booster?

Ja, de PageSpeed Booster service is alleen af te nemen in combinatie met hosting van Hypernode. Zo kunnen wij nog beter resultaat garanderen.

Wat zijn de andere vereisten om de PageSpeed Booster te kunnen gebruiken?

Allereerst moet er ook een development omgeving worden aangemaakt met een kopie van je shop. Daarnaast moet ook Varnish ingeschakeld zijn en je moet voldoende tijd hebben om de performance en werking van je shop inclusief PageSpeed Booster grondig te testen.

Waarom heeft de PageSpeed Booster Varnish nodig?

De PageSpeed Booster gebruikt Varnish om te controleren of een pagina gecached kan worden en om te checken of wij iets in de cache mogen plaatsen.

Hoe werkt de PageSpeed Booster optimalisatie queue?

Wanneer nieuwe pagina’s worden gemaakt of de inhoud op pagina’s wordt gewijzigd, ziet de PageSpeed ​​Booster een niet-geoptimaliseerde pagina. Deze pagina wordt in de wachtrij geplaatst, wachtend op een worker die het optimalisatieproces op gaat pikken.

Hoe verschilt de PageSpeed Booster van andere optimalisatie tools?

De PageSpeed ​​Booster kan vele pagina’s veel sneller optimaliseren dan andere tools, omdat onze tool niet direct optimaliseert, maar ze in een wachtrij opslaat. Daarnaast optimaliseert de PageSpeed ​​Booster gecachte pagina’s waardoor de responstijd lager en de cache-hit rate hoger wordt, wat uiteindelijk resulteert in een snellere website.

Zorgt de PageSpeed Booster ook echt voor betere Google Page Speed scores?

Jazeker! Na het gebruik van de PageSpeed Booster krijg je sowieso hogere scores. Hoe hoog deze scores uiteindelijk zijn, hangt van heel veel factoren af. Je Google page speed score verbeteren kun je dus zelf heel veel tijd aan besteden, of je automatiseert dit proces met onze Page Speed Booster.

Heb ik hier een Plugin voor nodig?

Nee. De PageSpeed Booster is geen plugin of module die je installeert. Deze service is volledig in onze cloud beschikbaar.

Zorgt de PageSpeed Booster ook voor een verbetering van de Core Web Vitals?

Ja, hier houden wij ook rekening mee. En omdat snelheid een belangrijk onderdeel is van Core Web Vitals, zorgt dit dus ook voor een verbetering van de Core Web Vitals van je webshop.

Werkt de PageSpeed Booster alleen voor Magento webshops?

Ja, omdat wij het meest ervaring hebben met Magento weten wij precies wat er voor nodig is om maximale scores te behalen voor Magento webshops. De snelheid van veel Magento webshops kan absoluut een stuk sneller. Met de PageSpeed Booster van Hypernode doe je dit volledig geautomatiseerd!