Managed Shopware Hosting

Start jouw Shopware avontuur met één klik op de knop. Wij configureren een node, installeren Shopware én zorgen ervoor dat jij altijd profiteert van de nieuwste innovaties op gebied van performance en veiligheid.

14 dagen gratis uitproberen

Ontdek het platform | Bekijk pakketten en prijzen

Deze Shopware retailers gingen je voor en hosten op Hypernode

Managed Shopware Hosting

Vertrouw op de schaalbare, snelle en veilige Shopware Hosting stack van Hypernode

Met onze Managed Cloud- en Dedicated Hosting oplossingen voor voor Shopware maak je gebruik van de power van OpenStack en Amazon Web Services of van één van onze krachtige dedicated servers. Profiteer van de beste cloud- en dedicated infrastructuur die momenteel verkrijgbaar is en bied je gebruikers een optimale online shopping ervaring op je Shopware shop. Onze Shopware Hosting Hypernodes komen met ingebouwde CLI-tools die je leven als Shopware developer een stuk makkelijker maken.

Kies de juiste installatie met onze Shopware 6 versus Magento 2 vergelijking.

Ontworpen voor snelheid

Op de drukke en kritische e-commerce markt van vandaag verwachten klanten vlot en ongestoord online te kunnen shoppen. Met onze voor Shopware geoptimaliseerde softwarestack maak je alle verwachtingen waar. Gemiddeld worden shops 167% sneller als ze naar Hypernode overstappen. Benieuwd? Vraag ons om een benchmark!

Jouw security, onze taak

Online security van een e-commerce shop kost veel tijd en aandacht. Daarom gaan wij hierin heel ver om jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Met bijvoorbeeld het slim blokkeren van kwaadaardige bots, geïntegreerde bescherming tegen brute force, een proactieve malwarescanner en nog veel meer slimme automatische processen.

Wéér een zorg minder!

Ons volledig managed platform en de shops die er gebruik van maken wordt 24/7 scherp in de gaten gehouden door onze techneuten. Mede dankzij slimme automatisering, een proactieve houding en een voortdurende drang om te verbeteren laten wij problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen nog voordat ze opduiken. Daar kun je op vertrouwen!

Een enthousiast en down-to-earth supportteam

Wij staan voor je klaar bij iedere stap van je e-commerce reis. Niet alleen als er problemen zijn, maar ook voor leuke uitdagingen, advies, groeiplannen en meedenken over slimme samenwerkingen

Gemaakt voor developers

Je productiviteit schiet omhoog met slimme CLI tools en vergaande automatiseringen die de workflow flink verbeteren, én een uitgebreid Control Panel om wijzigingen met 1 klik door te voeren. Er staat bovendien een uitgebreide API tot je beschikking. Alles om het leven van developers aangenamer te maken!

Flexibele contracten

Bij e-commerce heb je te maken met pieken en rustigere tijden. Soms heb je een paar dagen wat extra capaciteit nodig en daarna weer minder. Wij vinden dus dat ook je hostingruimte flexibel moet zijn. Je kunt daarom 24/7 zelf realtime up- of downgraden, en je hostingkosten worden per dag berekend. Zonder kleine lettertjes.

Shopware Technology Partner

We zijn apetrots dat we ons als Technology Partner aan hebben mogen sluiten bij het partnernetwerk van Shopware. Als Shopware Technology Partner bieden we hostingpakketten die specifiek voor Shopware zijn geoptimaliseerd. Verder zetten we ons in om innovatieve hosting functionaliteiten te ontwikkelen voor Shopware webshops en hopen we een belangrijke bijdrage te leveren aan het beschikbaar stellen van documentatie voor de wereldwijde Shopware community.

“Shopware is growing in the BeNeLux market, therefore we need good Technology Partners to have a brilliant Shopware ecosystem. Hypernode is a well known hosting solution in BeNeLux with excellent services. Customer webshops on Hypernode are always available, performant, scalable and secure. Hypernode will reinforce the Shopware ecosystem in the Benelux market. We are happy to have Hypernode as a Shopware Technology Partner.”

Lena Dietrich

Key Account Manager

Waarom Shopware specialist Kiener Digital Commerce voor Hypernode kiest

Performance and security are key when hosting Shopware. Hypernode is a managed hosting solution which has these points and many more covered, while also offering you the perfect level of flexibility to manage services and configurations yourself. This is why we chose Hypernode as our preferred Shopware hosting partner. Hypernode is the only provider which can host Shopware better than we can.

Geert Smit

CEO Kiener Digital Commerce

Vul je gegevens in om Hypernode aan te vragen

Verhoog de snelheid van je webshop, verhoog je klant tevredenheid en leid uw webshop naar succes!

Name(Required)

Hypernode biedt een divers aanbod van managed hosting pakketten

Kies een cloud provider en selecteer het pakket dat het best bij je wensen past

Choose a provider

 • pakket CPU's SSD storage Data transfer RAM Redis Cache prijs incl. datacenter kosten
 • ${plan.name}
  ${plan.informationText}
  features
  CPU's ${plan.cpu}
  SSD storage ${plan.ssd}
  Data transfer ${plan.dt}
  RAM ${plan.ram}
  Redis Cache ${plan.cache}
  ${plan.price.month} / ma prijs incl. datacenter kosten
  bestel nu bestel nu
  ${plan.price.day} / dag features
  bestel nu bestel nu

Heb je hulp nodig met je Shopware installatie?

We hebben nauw contact met meer dan 200 development partijen die je kunnen helpen met het opstarten en optimaliseren van je Shopware avontuur. We zoeken graag met je mee naar een perfecte match.